Meny

bild

bild Du som har gått och drömt om att uppleva undervattensvärlden men ännu inte har provat på sportdykning har chansen att på ett enkelt och säkert sätt göra detta tillsammans med VSDK-Molluscas instruktörer eller genom klubbens samarbete med Dykning.net.

Rent praktiskt så börjar vi med att träffas i klubblokalen vid Lögarängen i Västerås för en teoretisk genomgång och utprovning av utrustning. Samtliga deltagare får även skriva under en hälsodeklaration innan det är dags att ta sig till poolen. Dyket genomförs med instruktör, vi börjar grunt för att sedan avsluta med att känna på viktlösheten när man svävar ute i fritt vatten på den djupa delen av poolen.

Vi genomför löpande prova-på-dyk på Lögarängsbadet i Västerås under måndagskvällar. Deltagarna är allt från privatpersoner via svensexor och möhippor till konfererande företag.

Kostnaden för prova-på-dyk är 550:- per person och det krävs minst två deltagare för att det ska genomföras. Allt du behöver ha med dig är badkläder, resten tar vi hand om.

OBS! Säkerställ att inbetalning sker till rätt arrangör!!!

VSDK-Mollusca" (utbildningssystem CMAS)
I aktivitetslistan under fliken ”Aktiviteter” finns de datum som är planerade, passar inte dessa datum så kontakta VSDK-Mollusca via mail: styrelse@vsdk-mollusca.org
Efter överenskommelse med dykinstruktören så betala prova-på-dyket till VSDK-Molluscas PlusGiro 20 43 53-7. eller Swish# 123 360 5219.
Märk betalningen med: "Namn + Datum + prova-på-dyk"

Dykning.net (utbildningssystem PADI)
I aktivitetslistan under fliken ”Aktiviteter” finns de datum som är planerade, passar inte dessa datum så kontakta Dykning.net så kommer ni gemensamt överens om ett datum som passar. Anmälningar, information angående kurser, priser m.m. får du om du kontaktar Dykning.net via mail: perry@dykning.net
Efter överenskommelse med dykinstruktören så betala prova-på-dyket till Dykning.net Bankgiro 530-5594 eller swish 123 222 71 63 märk betalning med: ditt för och efternamn


Anmälningar, information angående kurser, priser m.m. får du om du kontaktar Prova-på-dyk ansvarig.

Lögarängen
Lögarängen i västerås

Lögarängen
Lögarängen i västerås