Meny

bild

bild Du som har gått och drömt om att uppleva undervattensvärlden men ännu inte har provat på sportdykning har chansen att på ett enkelt och säkert sätt göra detta tillsammans med VSDK-Molluscas erfarna instruktörer.

Vi genomför löpande prova-på-dyk på Lögarängsbadet i Västerås under vardagkvällar eller helger. Deltagarna är allt från privatpersoner via svensexor och möhippor till konfererande företag. Om du vill att vi hjälper just dig med att anordna ett prova-på-dyk tar du kontakt med den ansvarige i Utbildningssektionen så kommer ni gemensamt överens om ett datum som passar. Som företag har ni även möjligheter att utnyttja vår konferenslokal och kök i kombination med prova-på-dyken.

Kostnaden för prova-på-dyk är 500:- per person och minst två deltagare. Allt du behöver ha med dig är badkläder, resten tar vi hand om.

Betala prova-på-dyket till VSDK-Molluscas PlusGiro 20 43 53-7 eller Swish# 123 360 5219.
Märk betalningen med "Namn + Datum + prova-på-dyk"

Rent praktiskt så börjar vi med att träffas i klubblokalen för en teoretisk genomgång och utprovning av utrustning. Samtliga deltagare får även skriva under en hälsodeklaration innan det är dags att ta sig till poolen. Dyket genomförs med en elev per instruktör, vi börjar grunt för att sedan avsluta med att känna på viktlösheten när man svävar ute i fritt vatten på den djupa delen av poolen.bild Ladda ner Hälsodeklarationen
Anmälningar, information angående kurser, priser m.m. får du om du kontaktar Prova-på-dyk ansvarig.

Lögarängen
Lögarängen i västerås

Lögarängen
Lögarängen i västerås